« Vitalisering af Kalvebod Brygge | Forside | VK og drivhuseffekten »

Fone Bone

Fone Bone er navnet på én af hovedkaraktererne for ikke at sige den centrale hovedkarakter i en tegneserie ved navn Bone. Jeg havde aldrig hørt om den før, indtil en god bekendt ved navn Bjarne lånte mig en samlet udgivelse på i alt over 1300 sider af 9 album/bøger med en samlet og sammenhængende historie.

Man kan finde mere om tegneserien hér. Det er i høj grad en kommerciel hjemmeside for merchandise og nørder, men man kan få et indtryk af tegnestilen på én af undersiderne.

Jeg er blevet ret begejstret for tegneserien. Den er meget flot tegnet, vittig, spændende, historien handler om noget, personerne/skikkelserne er ganske sammensatte (og i hvert fald klart mere facetterede (og særdeles meget mere humoristiske) end karaktererne i filmatiseringen af Ringenes herrer). Hovedkarakteren er netop en tegneseriefigur som ser anderledes ud end de mennesker der også befolker serien, men det er utroligt så udtryksfuld figuren kan blive med nogle få øjenbrynsstreges som bevæger sig i alle mulige reninger.

Serien er hermed anbefalet.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Powered by Movable Type 3.2