« Økonomiske dogmer jeg ikke forstår | Forside | Fritidssamfundet »

En lille test

NB NB! Dette er en spøg eller en leg, ikke en rigtig test.

Min gode ven Linda sendte mig denne test, som efter sigende er udarbejdet af en psykolog. Jeg synes den er så spøjs, at jeg gerne vil viderebringe den her på bloggen i håb at jeg ikke bryder nogen copyright.

Her er den:

En kvinde deltog i sin mors begravelse. Der mødte hun en mand hun ikke kendte.
Hun syntes manden var fantastisk, den rene drømmemand, hun blev forelsket
i ham øjeblikkeligt! Da begravelsen var ovre forsvandt han uden at hun havde
fået hans telefonnummer. Ingen vidste hvem han var og hun kunne ikke kontakte
ham. Nogle dage senere dræbte hun sin søster.
Spørgsmål: Hvad var motivet for at hun dræbte sin søster?

Tænk lidt før du svarer, gå derefter videre til læs mere.

SVAR: Hun håbede manden ville dukke op til begravelsen igen!

Denne test er efter sigende skabt af amerikansk psykolog, og efter sigende har mange seriemordere svaret "rigtigt" på spørgsmålet.

Kommentarer

Godt for min søster at få bekræftet, at mine psykopatiske tendenser ikke ligger på lige de områder! :)
Herudover er testen et rigtigt godt eksempel på en skræmmende forenkling (eet rigtigt svar) af noget særdeles indviklet (personlighed, identitet, psykologiske særheder, somatiske tegn) - tænk hvis man gik over til at bruge den type tests ved jobsamtaler o.l. Jeg har stadig til gode at møde en sober test, der også har respekt for den der sætter krydsene!

FÅK! Jeg vidste det lige med det samme. Jeg tror ikke har har så meget at gøre med at være psykopat, som det har at gøre med at være temmelig desperat single!

ikk posetivt.. svarede rigtigt med det samme, da jeg bare findet det som logisk tænkning.. jeg tror ikke helt på at man er spykopat hvis man svarede rigtigt.. i sådan tilfælde ska jeg nok advare alle der kommer nær mig!!

svarede rigtigt..
Det var vist ikke så godt i dette tilfælde,
Nu er jeg blevet deprimeret, Lorte test..

kh. mrs. depri


P.S et buuh til amerikanske psygologer..

Hej Agnes

Tak for kommentar og enig: Et stort buuuh til amerikanske psykologer, som ind imellem er lidt for smarte. Jeg må sige at jeg ikke gættede løsningen på testen, men at man gør det viser for mig at se ikke andet end forestillingsevne. Der er et temmelig stort spring fra det til at være psykopat.

Jeg har overvejet lidt at slette testen, men den er vel meget pudsig. Man behøver jo heller ikke at tro på hvad man får at vide af en spåkone eller en astrolog, men derfor kan det godt være spøjst at deltage i den slags øvelser.

latterligt test... jeg synes da det var ret logisk at det var for at møde manden igen. Det er da et spørgsmål om logik... og til I socialister: NEJ jeg er IKKE psykopat - jeg har prøvet andre tests.

Til Rene
Øhhh, tolkningen af den test du lige har kommenteret har absolut intet med at være socialist eller ikke at være socialist at gøre.

måske trode hun at han ville komme tilbage men hvis han var forelsket i hende så havde han nok blivet der

Spørgsmål: Hvad var motivet for at hun dræbte sin søster?

Dette spørgsmål efter fortællingen er faktisk forkert, spørgsmålet er ledende og det må det ikke være. Slutningen på prøven skal blodt være. "Hvad er logokken" Heller ikke noget med at skrive spørgsmål foran "Hvad er logokken" bare "Hvad er logokken"

Grunden til dette er at et normalt tænkende menneske ikke vil forstå det, han/hun forventer netop et spørgsmål, men får det ikke, og derfor fejler han/hun. En person med normal empati vil/kan ikke se den grusomme logik, eller måske ser de den nok, men kan ikke få sig selv til at sige den, da den netop strider mod empatien - deres moral, etik og samvittighed.

Psykopaten (den perverterde narcissist) ser derimod logikken med det samme, og da denne ikke ejer empati, vil han/hun straks sige, at det er for at se den ukendte mand igen. Psykopaten ser overhovedet ikke at dette vil kræve et dødsfald mere, han/hun er uden følelser, moral eller samvittighed.

Svarede rigtigt, men det er altså også alt for oplagt, man er da umiddelbart ret dum hvis man ikke kan se logikken.

Enhver politimand ville kunne regne det her ud, det er jo bare hendes motiv for at dræbe hendes søster, så er alle politimænd psykopater..?

Man kunne også lave en anden test:
"En mand sender et brev til sin farmor, hvorfor gør han det"
Svaret er "For at få svar"
Samme princip...

Hej
Der er åbenbart stadig folk der kommer forbi denne post. Tak for jeres kommentarer. Hvis der er nogen der er klikket ind i håb om at finde en seriøs psykopattest, så skal jeg straks undskylde. Det er vist mest en spøg - om end der er vitterlig mange der ikke er i stand til at se logikken/motivet. En politimand/kvinde skal dog netop være i stand til at se logikken i kriminelle motiver, så jeg håber da at politifolk gætter rigtigt :-).
Mvh Lars

Det vil sige at jeg tænker som en psykopat så? ej helt ærlig. Det var jo fuldtstændig logisk?!

Skriv en kommentar

Powered by Movable Type 3.2