« Infrastrukturkommissionen og vejtrafikkens uendelige vækst | Forside | Interview i P1 Morgen om danskernes miljøindsats »

Brunch-frugt

Åh, at brunche, at sidde på en café med en tallerkenfuld af æg og cocktailpølser, youghurt, croissant og frugt... og hvad der ellers bliver fundet på. Men hvorfor bruger alle caféer stort set den samme kedsommelige frugtblanding: Lidt ananas, lidt melon og druer og måske et jordbær. Hvorfor tager de ikke danske æbler og pærer, når sæsonen er til; der findes masser af fine sorter at vælge mellem. Hvorfor er der stort set aldrig nogle der bruger friske bær som fx. brombær og stikkelsbær og ribs? hvorfor flyve kiwi ind fra den anden ende af verden til en brunch; hvorfor spise friske jordbær og druer i februar? Det er helt skørt. I vinterårstiden kunne man holde sig citrusfrugter, æbler og bananer og måske noget henkogt eller syltet frugt der ikke er alt for sødt.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.groveloejer.dk/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/716.

Kommentarer

Jeg synes nu de skulle droppe frugt helt. Hvad er der i frugt som ikke en håndfuld pandekager med sirup og nogle pølser kan klare?

Det er også rigtigt... Bare det er årstidens pølser

Skriv en kommentar

Powered by Movable Type 3.2