« Dogville | Forside | Normalitetens gestus: Adfærd ved busstoppestedet »

24.06.2003

Støjens Æstetik bliver udgivet!

Endelig! Min bog Støjens æstetik bliver udgivet ca. september, da jeg har fået penge til trykningen fra Lademanns Fond (5.000) og Sonning Fonden (10.000).

Historien er jo den at jeg skrev specialet 1995-96, og har forsøgt at få det udgivet i revideret form lige siden. Flere forlag har vist interesse, men har på forskellig vis syltet eller droppet den senere med den begrundelse at emnet var for smalt/specielt. For 1½ år siden sagde Mutivers jatak til at udgive den på betingelse af at jeg selv skrabede sammen til at dække det kalkulerede underskud. Og efter afslag fra utallige andre fonde har jeg nu fået skrabet det absolutte minimumsbeløb sammen til en skrabet udgivelse (uden illustrationer eller andet gejl), men det er en bog, og den meget større (128 s.) end den lille engelske.

Dette er så at sige den tredje udgave med et nyt kapitel om støj i elektronisk musik, skrevet sommeren 2002 - et kapitel som jeg allerede kunne have lyst til at udvide og omskrive betragteligt, men det bliver der vist desværre ikke mulighed for.

Det er en stor lettelse at få den ud! Tak til alle der har hjulpet (I bliver nævnt i forordet til bogen), og en særlig tak til Klaus Lynggaard og Jørgen I Jensen for officielle anbefalinger.

Du kan se en indholdsfortegnelse til bogen ved at klikke her

Kommentarer

TILLYKKE!! Den glæder jeg mig til at læse.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2