« Objektiv sensibilitet - artikler | Forside | Elektronisk avantgarde »

13.08.2003

Forside til Støjens æstetik

Så er der kommet omslag til min bog. Det var egentlig meningen at der skulle være et simpelt udsnit af forlagets logo, men grafikeren "blev inspireret af bagsideteksten" og kreerede dette ved brug af billeder af de nævnte bands. Jeg er ganske glad for det!

Forside.gif

Kommentarer

Kære Torben,

Det ser jo godt ud. Især forfatter og titel! Den røde farve er god og velvalgt til din sensitive stil - der også er analytisk, men det siger farven ikke, det gør til gengæld de skarpe linjer og den moderne minimalistiske typografi. Referencerne fra pladecovers er til gengæld ret interne. Den dominerende Dirty-bamse er kun for indviede. Band of Susans' smukke gearcovers ville være mere lige på sagen. Men det er en mindre indvending. Flot forside.

tjek også her for sej bandgrafik - især 01-8 (klik på tallet 8 under 01)

http://www.sonicyouth.com/webnoise/noise/index.html

Kh
Karsten

Tak, Karsten, for kommentaren. Som hærdet anmelder af bogforsider/omslag har dine ord stor vægt!

Ja, billedmaterialet er nok lidt indforstået, men det gør vel ikke så meget, da det også kan undre eller bare være ornament for de udenforstående. Billederne er så slørede (især i papirversion) at man alligevel ikke klart kan se hvad de forestiller. Også jeg har problemer med at genkende visse ting (hvem er kvinden? Susan Stenger? Kim Gordon?)

kh
T

Smukt omslag og smuk tekst, Torben!

Fin forside. MEN jeg må lige ud med en lille anke. Forsiden forekommer mig meget stringent i sit formsprog - skarpe opdelinger, kvadrater, næten ingen text. Nu har jeg jo intet begreb om indholdet, men stringens og støjmusik harmonerer ikke just (i min begrebsverden; jeg er naturligvis åben for expertinput der kan ændre min opfattelse). Så jeg er en anelse forvirret mht hvad bogen egentlig omhandler.

Held og lykke med bogen, jeg glæder mig til at læse den.
Frederik

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2