« I dag er det Adornos fødselsdag - hurra, hurra, hurra! | Forside | Læserbrev »

17.10.2003

Lee and me

I 1996 havde jeg en email-korrespondance med guitaristen Lee Ranaldo fra Sonic Youth. Jeg var ved at færdiggøre mit speciale om støj, og havde kontaktet Ranaldo i New York tilbage i 1994 med henblik på nogle spørgsmål om støj og ekspressivitet. Selve kontakten var en forlegen affære, men han viste sig at være fin nok og vi lavede en aftale om at mødes, som jeg var nødt til at aflyse, hvilket jeg var meget ærgerlig over.

Nå men han gav mig sin email-adresse og senere kunne jeg så løbende stille ham nogle spørgsmål som han tålmodigt besvarede. Nu er det så at han åbenbart har lagt en del af vores gamle korrespondance ud på nettet på Sonic Youths officielle hjemmeside, hvilket jeg er ikke så lidt stolt af! (selv om jeg i dag ville kunne formulere nogle langt bedre spørgsmål).

(Hvis nogen ikke ved hvem Sonic Youth er, så er de et af de førende støjrockbands som har eksisteret iden 1980 og som har betydet meget for mig. Det kan man læse mere om i min bog Støjens æstetik, som udkommer i slutningen af næste uge).

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2