« Kunst og hjerneforskning 2 | Forside | Gads Musikleksikon »

15.03.2004

Vi er stadig ikke bange for Michael Kastberg

Som bekendt har denne weblog en kæreste, Sidsels, og denne kæreste har nu fået trusler fra en alternativ behandler ved navn Michael Kastberg.

Sidsel har tilladt sig på sin weblog at kritisere Michael Kastbergs uhyrlige påstand i sine artikler om at kræft og AIDS skyldes parasitter og derfor let kan helbredes ved urdrensningskure. Hun giver en række klare og fagligt begrundede argumenter for hvorfor dette ikke har noget på sig. Resultat: han truer med at retsforfølge hende for injurier og personlig tilsvining, men har næppe nogen god sag. Det er vigtigt at bemærke at Michael Kastberg endnu ikke har svaret på Sidsels argumenter for at der ikke kan være tale om parasitter.

Her er de relevante links:
Her begyndte diskussionen
Her stiller Sidsel flere konkrete spørgsmål til Michael Kastberg
Her bliver tonen fra ham truende og ubehagelig

TrackBack

Listed below are links to weblogs that reference Vi er stadig ikke bange for Michael Kastberg:

» Kvaksalveri galore - eller hvordan man også kan bruge advokater from pollas.dk
Interessante posts, hvor en blogger kritiserer den alternative behandler Michael Kastberg. Stilen er set før, tumlet formulering med vedholdende indigneret tone - og uden den store lyst til reel dokumentation.... [Read More]

Kommentarer

Ham Kastberg kan jeg slet ikke tage seriøs... at true med advokater, bare fordi man ser kritisk på hans behandlingsmetoder... Han skulle vidst starte med at behandle sig slv med noget beroligende.

Jeg har den holdning til de alternative behandlere, at de er farlige for den syge person, der besøger dem, da de bringer et falsk håb om helbredelse til den enkelte.

Seneste nyt i sagen er nu at Michael Kastberg i deperation har ringet til Zoologisk Museum og klaget over Sidsels weblog (som er hendes private blog og derfor ikke har noget med zoologisk museum at gøre, selv om hun har kontor derude).

Museet har ikke fundet nogen grund til at foretage sig noget i sagen - ud over altså at underrette Sidsel om Kastbergs henvendelse.

Kastberg påstår at Sidsel truer hans forretning, idet han har fået markant færre kunder. Til det må man sige: der findes altså stadig fornuft her i verden!

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2