« Til forsvar for en begrænset holdtidskørsel | Forside | Mænd som statusobjekter »

04.07.2004

Cancellara

Mange var overraskede over Cancellaras sejr i prologen, men overraskende er det heller ikke. Han har før vundet enkeltstarter og ofte klaret sig godt. Han har i de sidste par år været et af de nye unge håb. Og hvad ingen af journalisterne synes at have lagt mærke til er at Cancellara også er en habil sprinter, der bl.a. slog Zabel i spurten på 1. etape af Setmana Catalana. Så det er ikke helt umuligt at han kan bevare den gule trøje længe endnu, hvis ellers han får mulighed for at kæmpe for det i spurterne.

For problemet er naturligvis at han er på hold med verdens bedste sprinter, Petacchi, som holdet nok vil koncentrere sig om i de kommende dage. Det skal blive interessant at se hvad Fassa Bortolo gør.

cancellara.bmp

Foto: Sirotti

Kommentarer

Aha! Cancellara er netop for lidt siden blevet nr. 2 i en indlagt pointspurt efter Hushovd (de giver jo også bonussekunder). Så de slås om det, og Cancellaras sprinterevner kommer ham til gode i kampen om at bevare trøjen, ligesom Fassa Bortolo tydeligvis hjalp ham frem til spurten. Hushovd er i øvrigt efter prologen en af de nærmeste konkurrenter til Cancellara, så der er ingen tvivl om hvad der foregår mellem de to...

.. hvilket for mig til at forbande TV2 - hvad fanden er det for en prioritering? TV2 GENudsender to fodboldssemifinaler fremfor direktesendt TDF (som er henvist til ZULU - som jeg IKKE har) eller Formel 1 (som de sender redigeret sendt i aften) Hvad f... har de gang i ?????!!!!!

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2