« Mænd som statusobjekter | Forside | Spørgsmål til en blegfed tilskuer »

17.07.2004

Fredsmuren diskuteres

Ovre på Lars Hvidbergs weblog diskuteres muren mellem Israel og de palæstinensiske områder. Grunden til at jeg kommenterer det er at min gode ven, Frederik Rosén, siger den på bloggen ellers enstemmige hyldest til muren imod, og han ved hvad han taler om. Han har nemlig boet dernede i et halvt år, netop for at studere konflikten.

Jeg kender begge debatører, men de kender ikke hinanden indbyrdes. Jeg er uenig med Lars Hvidberg i næsten alt når det kommer til politik, men vi har til gengæld mange æstetiske fællesinteresser, og han er reflekteret og ofte mere nuanceret end sine meningsfæller. Jeg syntes at han trængte til lidt modspil, og jeg vidste at Frederik ville være den rette. Selv føler jeg mig ikke vidende nok til at deltage i diskussionen.

Kommentarer

Hej Torben.

Tænkte jo nok at det var dig som stod bag konspirationen...
Det påskønnes naturligvis meget.
mvh
Lars

Du kan jo for øvrigt bruge trackback funktionen til at referere til artiklen. Ved endnu ikke helt hvad man får ud af sådan noget, men det kan jo være meget sjovt. ;-)
Lars

Med 'artiklen' mener jeg naturligvis bare diskussionen mellem Frederik og mig - som andre naturligvis er mere end velkomne til at give input til!

Det der trackback virker af en eller anden grund ikke på min weblog. Funktionen er slået til, men jeg modtager ikke trackback pings. Men mit link ovenfor er direkte til diskussionen.

Ok. Jeg har egentlig heller ikke styr på hvad man skal bruge trackback til. Syntes bare det kunne være sjovt. ;-)

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2