« Mit hoved udstillet i Berlin | Forside | De sorte elsker os... »

29.09.2004

Damo Suzuki på Loppen!

Jeg har netop fået denne meddelelse om at Damo Suzuki spiller på Loppen sammen med Peter Peter - et arrangement som jeg desværre ikke kan komme til, men som alle Can-fans bør opsøge:

"I morgen aften torsdag kl. 21 og frem er der, hvis det virkelig passer, et megascoop på Loppen for 100 kr., hvor The Bleeder Group (Peter Peter, nogle af dem fra Düreforsög etc.), hvis det virkelig passer, spiller sammen med selveste Kenji "Damo" Suzuki, tidligere forsanger i CAN, den tyske krautrockgruppe fra 70erne der er blevet ved med at være seje indtil nu. Damo Suzuki fik i sin tid, efter sigende, tjansen som forsanger i CAN, et af datidens mest velrenomerede undergrundbands i Tyskland, fordi han sagde han ville. Han var japaner, levede vist lidt på gaden, sikkert i Düsseldorf, havde egentlig ikke rigtig sunget før, men kunne godt lide eksperimenterende og progressiv rockmusik og særligt CAN. CAN havde netop mistet deres tidligere forsanger og, flippere som de var, sagde ja og lod ham komme på scenen. Det Damo Suzuki har gjort for punken og al andet dogmemusik er noget. Han hviskede meget. Og sagde nogle ret diskante lyde. Måske gør han det stadig i morgen på Loppen."

Kilde: Ulrik Schmidt´s Cultural Exchange Team

Kommentarer

Når snakken går på Peter Peter, så tænker jeg straks på "De skrigende halse" og Ronni drengen, Djernis drengen, Sony og de multinationaleselskaber..

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2