« Adorno-bygning i Århus | Forside | Kommentarer igen »

26.10.2004

Noahs Ark reddet

Abekatten (alias Brian Mørk) har endelig fundet beviset for at legenden om Noahs ark holder vand (så at sige). Det var godt vi fik den reddet! Jeg var næsten begyndt at tvivle på at alt hvad der stod i Bibelen var sandt...

Kommentarer

Den teori holder jo slet ikke vand... rovdyrene i Noahs ark kunne ikke have spist enhjørningerne og forårsaget racens uddøen, for enhjørninger lever i bedste velgående i Den Forbudte Skov - det ved enhver Harry Potterlæser... så det så..

Hvis Bibelen ikke er konsistent med Harry Potter, så har vi et problem...Bibelen er ældst, og ældst er rigtigst, derfor må Harry Potter tage fejl.

Nja, Bibelen siger jo ikke noget om enhjørninger... jeg synes mere Harry Potter modsiger Brian/abekattens teorier om rovdyrenes spisevaner på Noahs ark...
Og for at bruge de liberale argumentationer - J.K.Rowlings teori om enhjørninger er blevet læst af millioner af mennesker verden over, og må derfor være mere rigtig en Brians! ("180 millioner læsere kan ikke tage fejl..")

Sådan et medieopblæst stykke falsum skal man lede længe efter!

Kom med og besøg os i den virkelige verden:
Harry Potter er blot den trælse Flemming fra ... Flemming-bøgerne, Rowling er i virkeligheden en enemor i Brøndby Øster, Den Forbudte skov er blot Rolf Skov fyldt med D&D udklædte socialhandikappede teenagere. Wake up and smell the bacon, som de siger et eller andet sted langt ude vest på.

Næ, enhjørninger og store både ved man hvor man har.

Betyder det at alle de millioner der har læst Harry Potter tager fejl? Fungerer den liberale argumentation ikke? Det er jo ikke så godt for Bibelen, så... endnu flere millioner har læst den...

jeg tror ikk der findes enhjørninger.., men man ved aldrig... men har brug for en masse oplysninger om dem for har projekt opgave om dem.... så skriv venligst hvis der er nogen der ved noet specielt om enhjørninger..

okay kort sagt: der findes ikke enghjørninger! de er vidunderlige i historier og alt det der. jeg er selv forfatter og bruger meget ofte enghjørninger i mine historier. men mere er det ikke. Frode Andersen hvis du læser det her, skal du vide at du ikke er særlig klog. J. K. Rowling er bare en genial forfatter! men intet af det hun skriver er sandhed. jeg har selv dagdrømt at det hele var sandt! men faktum er at det ikke er sandt. men bibelen er dog sand i mine øjne. jeg kan ikke forklare hvorfor den er sand helt logisk, men det er altsammen sandt og det hved jeg i mit hjerte.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2