« Test: Den fremmede mand | Forside | Til kritikken af ordet "podcasting" »

20.05.2005

Podcasting - nogen forslag?

Ud over at jeg har købt mig en iPod har jeg nu også downloadet et glimrende Podcasting-program.

(For dem som ikke ved hvad Podcasting er, så er det i al sin enkelhed radio der ligger som MP3-filer på nettet, lige til at downloade til sin iPod eller anden MP3-afspiller)

Jeg har med det samme sat den til at hente mit yndlingsprogram In Our Time fra BBC. Og der er rygter (uden dato) om at DR snart begynder at podcaste udvalgte programmer. Men indtil da vil jeg høre om der er nogen som kan anbefale noget andet podcasting som kunne tænkes at falde i min smag? Jeg gider ikke høre folk der fortæller om sig selv eller den slags, det skal være på et vist niveau. Og have et indhold der er klogt og interessant eller evt. meget, meget morsomt.

Kommentarer

Her ligger et par interessante ...

Såeh ...?

Podcasting. Hvilket overmenneskeligt buzzword! Radio der ligger der ligger som MP3-filer på nettet? Der ser man bare ... Så det er altså, hvad den pulserende ungdom mener med /podcasting/? Det ord kan erstatte en sovepose på en kold dag, og det kan svøbe en kold person ind på en frysende skitur.

En 'en-the-læktuæl' boksekamp kunne måske vindes, ved at lamme modstanderen ved at 'podcaste' noget 'tung fattelsesapparatur' lige i synet på den anonyme tåbehord?

Kan jeg afspille mine podcastingfiler på min ikke-appleproducerede MP3afspiller, eller er umuliggør en indbygget copyrightmekanisme en sådan afspilning?

Må jeg godt krydre min 'intællektuelle' røv ved at gokke mine medmennesker oven i hovedet med mine fejlagtige/mangelfulde storebrorauthoritetslignende teknologibegrebsdefinitioner?

Må jeg godt i al min enkelthed skyde med 'intellektuelt'-grovhvedehagl, så ingen andre end jeg selv kan føle den psykiske hoovercraftfølelse af bare at have fattet det avancerede koncept bag 'podcasting'?

Jeg er intellektuel! Jeg har meninger! Lad ikke din webprovider overbevise dig om andet. Internettet er nådigt.

Istedet for at lade varemærker invadere vores dagligdagssprog (jvnf. podcasting), skulle man snarere finde et varemærkefrigjort udtryk. Det burde kunne lade sig gøre. En sidegevinst ved dette, er at man slipper for en øllebrødsintellektuel varemærkedebat influeret dette lortesammensurium.

Just do it, y'all.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2