« Helt uforsvarligt! | Forside | "Lødig" og "negativ" musik »

04.06.2005

Louise Frevert i underholdningsprogrammer

Dansk Folkeparti har med vanlig martyr-attitude brokket sig over at deres partis toppolitikere ikke bliver brugt så meget i DRs underholdningsprogrammer. Nu er der så lavet en statistik med tørre facts. Og hvem er den mest brugte politiker i underholdningsprogrammer på DR? Louise Frevert fra Dansk Folkeparti! Hun har medvirket i 13 underholdningsprogrammer i periode 1999-2004, mere end nogen anden politiker. Top fem ser således ud:

1. Louise Frevert (DF) - 13
2. Klaus Bondam (Rad) - 9
3. Torben Lund (S) - 8
4. Bertel Harder (V) - 6
5. Naser Khader (Rad) - 5

Kigger man på partierne ser fordelingen således ud:
Socialdem. - 24%
Radikale - 22 Dansk Folkeparti - 17
Venstre - 13%
Enhedslisten - 7%
Konservative - 4%
SF - 3%
CD - 2%
Peter Brixtofte - 2%

Dansk Folkeparti er således fx 6 gange så meget repræsenteret som SF. Det er midterpartierne der får mest plads i underholdningsprogrammerne. Måske er det derfor DF desperat forsøger at overbevise vælgerne om at de er et midterparti?

(Kilde: Politiken 3/6, på baggrund af en DR-statistik)

Kommentarer

S-R er ikke midterpartier, men politisk korrekthedspartier (det forlyder at de er på vej til at fusionere under navnet feminazisterne).

Og så er kilden tvivlsom Politiken-DR-konsortiet er dedikerede til at fremme den politiske korrekthed. Kan ikke (længere) regnes for seriøse kilder.

Det er desuden værd at se på hvordan det ser ud op til valgene. Bondam er i færd med at danse sig til en overborgmesterpost.

På den tredie side, hvis folk er så dumme, så har de vel fortjent det. DRV er vel tidens mest populistiske parti.

Du beviser igen at du er ude af stand til at indtage et bare nogenlunde nuanceret standpunkt, men går blot efter devisen: "dem som er uenige med mig er utroværdige!" Det er snotdumt, og fortjener egentlig slet ikke et svar.

Hvis du vil forvente at blive taget seriøst, så må du selv sætte dig ned på din højreekstremistiske røv og tælle efter om ikke tallene er korrekte.

Hvad angår midterpartier: Hvad er definitionen på et midterparti hvis ikke R og S hører til i midten? (måske sammen med CD og KrF). Lad mig forklare dig hvad en midte er: det er det som ligger midt imellem venstrefløjen og højrefløjen.

Haha, R er økonomik lettere højreorienteret og kulturelt ekstremt vesntreorienteret. Læs en avis (ikke Politiken) en gang imellem. Der er flere akser.

Dog: tillykke med ægteskabet, din kulturelt reaktionære og dybt småborgerlige fimsefar ;-)

Tak for lykønskningen!

Jeg læser Weekendavisen. Håber det kan nuancere dine fordomme lidt...

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2