« Moderatisme | Forside | Min families forbandelse »

07.07.2005

Transportsamfundet - en hyldest til hjulet

Sebastian Dorset mener at tiden er løbet fra at hylde internettet som noget nyt og spændende. Men måske skal man ikke bare sådan glemme sin begejstring for teknologiske opfindelser, bare fordi vi er blevet vant til dem.

Jeg er faktisk helt vildt glad for hjulet. Jeg bruger det hver dag, og jeg kommer bare meget hurtigere frem. Jeg ved at der er nogen der synes at det er endnu et tegn på ungdommens forfald at de er begyndt at køre - "hvad er der nu i vejen med at gå?", spørger de. Men med hjulet er vi uigenkaldeligt indtrådt i transportsamfundet, og dem som ikke hopper med på vognen kommer virkelig til at sakke bagud. Med hjulets opfindelse er vi kommet tættere på hinanden, og globaliseringen har taget fart. Nu kan man køre til en anden by og tilbage igen på samme dag! Tænk over de demokratiske potentaler i det!

Kommentarer

Jeg tror hjulet er på vej ud. Luftpuder bliver det næste store.

Jeg er skiftet over til hjulet med den ekstra dimension:

Kuglen.

Nu behøver jeg ikke længere bare køre frem og tilbage, men kan også køre sidelæns. Den ekstra frihedsgrad holde bare totalt vildt!!! Bare vent til I prøver det. http://www.frits.dk/halvfabrikata.asp?id=1009

Luftpuder er helt vildt yt, nej det er supermagneter der rykker - friktionsløs bevægelse!

Ja, Virilio mener jo, at moderen er det første køretøj - det er her, konceptet om at blive blidt og vuggende båret frem overhovedet opstår. Så jeg er også RIGTIG glad for hjulet, uden hvilket jeg ville blive nødt til at bære mine unger på ryggen....

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2