« DAB-radio | Forside | DR electronica »

24.08.2005

Fænomenet støj og begrebet "støj"

Da min bog Støjens æstetik udkom var der en del rare anmeldelser rundt omkring (se her, læs nedefra). Siden tog Lars Hvidberg bogen op og vi diskuterede forholdet mellem følelse og rationalitet (se her).

Men den mest grundige diskussion og kritik af bogen indtil nu kommer fra Kasper Eskelund, der for over et år siden skrev "Commentary on Torben Sangild's Støjens æstetik" i Journal of Music and Meaning nr. 2, 2004. Den kan læses her.

Han kritiserer den store afstand han ser mellem fænomenet støj og begrebet støj i min bog. Det er en interessant diskussion, og jeg er beæret over opmærksomheden, men fordi jeg kom væk fra det har jeg først svaret på kritikken nu. Mit svar kan læses her.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2