« Avantgarde-antologi: En tradition af opbrud | Forside | Avantgarde-begrebet i aviserne mm. »

04.10.2005

Nyt design

Velkommen til det nye design på Torben Sangilds weblog. Tak til Janus Moos for det!

Bær over med tekniske problemer i begyndelsen (fx er der forsvundet et par kommentarer og endnu værre: alle linjeskift i de gamle indlæg er forsvundet! Men det skal nok ordne sig på den ene eller den anden måde. Håber jeg.).

Snart bliver der tilføjet en præsentation af mig, ligesom links-sektionen trænger til en kraftig opdatering.

Kommentarer

Lækkert. Tillyke! Movable Type 3.2 ser godt ud.

Tak! Ja, det ser godt ud og der er mange forbedringer, men jeg gad bare vide hvordan man formaterer linjeskift i alle gamle indlæg på en nem måde? Jeg orker ikke at gøre det manuelt i mine hundredevis af indlæg.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2