« Wascators anmeldersucces | Forside

21.02.2006

Sangilds Wiki

Der har været lidt stille på bloggen på det seneste. Det skyldes dels travlhed, men også at jeg har koncentreret mig om min nye wiki-hjemmeside Sangilds Wiki. Den er sat i gang af to behov:

1. Jeg er gentagende gange blevet bebrejdet at jeg ikke har haft en præsentation af mig selv her på webloggen. At jeg ikke har haft det skyldes dels manglen på teknisk assistence og dels at de fleste måder at præsentere mig selv på virkede mærkeligt reducerende eller intetsigende. Nu er jeg så påbegyndt en lang række præsentationer af mig selv i forskellige genrer, både seriøse og useriøse, og så må læseren selv vælge hvilke typer informationer eller misinformationer vedkommende er ude efter. Det sker her, og linket ligger også ude i sidemenuen. Den vil blive udvidet løbende.

2. Jeg har også savnet at kunne samle mine aktiviteter på ét sted, og selv om webloggen er god til mange ting er den nu en gang bundet til den kronologiske orden. Ikke at Wikien skal erstatte webloggen, den skal snarere erstatte min gamle KUA-hjemmeside, som jeg er ved at være lidt træt af - med den markante forskel at den ikke er bundet til universitetet og ikke er begrænset til nogle få emner. Måske kan man allerede nu få et indtryk af potentialet, selvom den stadig er rudimentær. Hvis du har lyst kan du tjekke den her. Kom gerne med kommentarer og rettelser (også korrektur) i de dertil indrettede diskussionsrum som hører til hver underside.

Pointen med at gøre det i en wiki (ligesom Wikipedia) er ganske simpelt at gøre det let for mig at udvide, hyperlinke og strukturere hjemmesiden, idet jeg allerede kan de mest almindelige wiki-koder. Således er jeg ikke afhængig af min webmaster, Janus, hver gang jeg finder på et eller andet.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.groveloejer.dk/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/495

Skriv en kommentar

Hvis du ikke har skrevet en kommentar på denne blog før skal du godkendes af mig før din kommentar dukker op her på siden. Det er for at undgå kommentar-spam, så jeg håber du har tålmodighed :-)

Torben Sangild

Seneste kommentarerPowered by Movable Type 3.2