« Radiominder | Forside | Flugtfodgænger »

19.04.2006

Løgnehistorier og anden podcast

Jeg har før skrevet lidt om podcast i forskellige sammenhænge, og det er i øjeblikket mit foretrukne medium (hvis man da kan kalde det et medium), eftersom vi stadig ikke har noget TV-signal (hrmpf!).

Jeg har lavet en liste på wikien over de podcasts jeg p.t. abonnerer på - og det er efterhånden en hel del. Her vil jeg lige nævne de to bedste:

In Our Time har jeg skrevet om før, og det er stadig verdens bedste radioprogram. Til gengæld er det det eneste udenlandske program jeg lytter til. Jeg kan simpelthen ikke overskue det internationale podcast-udbud, men hvis du har nogle tips vil jeg gerne have dem.

Løgnehistorier er en meget sjov og original udsendelse med historier af forfatteren Boris Boll-Johansen tilsat herlige lydeffekter og andet spas. Her kan man få den helt uaftoriserede forklaring på hvorfor motorvejene hedder som de gør (E14 etc.) og om hvordan mp3-afspilleren blev opfundet. Nu håber jeg at programmet fortsætter, men det burde det eftersom det er den mest populære podcast uden for DR.

Resten kan man altså se her.

Se også
Djævelens Advokat
Guld fra arkivet - Karl Bjarnhoff
Diskussion af ordet "podcasting"

Kommentarer

Jeg hører på noen norske podcasts som man med en minimum av språkforståelse kan få glede av.

Mine to favoritter er hhv "P2-akademiet" og "verdt å vite". P2-akademiet er rett og slett en forelesning som podcast om forskjellige emner. Verdt å vite er et (populær)vitenskaplig magasin for alle oss som ikke er biologer eller kjemikere.

http://podkast.nrk.no/program/p2-akademiet.rss

http://podkast.nrk.no/program/verdt_aa_vite.rss

Hei Norge, tak for tippene, dem vil jeg tjekke ud snarligst.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2