« Sprogrøgterne lever | Forside | Adorno og den hårde mandetype »

07.08.2006

Under byen mm. (Open Space)

Jeg er månedens gæsteredaktør på musiksitet Open Space, som streamer og formidler ny dansk musik i den mere eksperimenterende ende af det professionelle musikliv. Her fik jeg til opgave at levere tre ting:
1. Nogle korte anbefalinger af musiknumre på sitet (ude i højre side)
2. Tre kommenterede links til spændende musikrelaterede websites (i bunden)
3. En artikel om ny musik (klik på "Læs mere her" under billedet (som i øvrigt er gammelt...))

Artiklen er det vigtigste og mest gennemarbejdede bidrag (selv om den er gemt lidt væk på sitet). Her skriver jeg om Under Byens plade Samme stof som stof, som jeg tidligere har anbefalet i stikordsform på denne weblog. Det er et musikalsk mesterværk, og artiklen er et indledende forsøg på at formulere hvad det er der foregår i deres musik. Jeg mener stadig at du bør gå ud og skaffe denne plade hvis du ikke allerede har gjort det! Jeg skriver også om koncerten i Vega.

Læs artiklen om Under Byen her

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2