« Dagens novelle som podcast | Forside | Ig Nobelpriser 2006 »

07.10.2006

Per Ahlmann

Jeg har aldrig interesseret mig for keramik, og jeg gør det fortsat ikke. Så når jeg har skrevet en tekst om Per Ahlmann til hans nye særudstiling på Galleri Nørby, så er det fordi hans værker er interessante som skulpturer, der kombinerer det industrielle og det arkitektoniske og det organiske.

Ahlmann 1.jpg

Da Per Ahlmann kontaktede mig for at høre om jeg ville skrive teksten til udstillingskataloget, svarede jeg at jeg ikke havde beskræftiget mig med keramik siden formningsundervisningen i 2. klasse i folkeskolen. "Det er lige det jeg vil have!" svarede han. Og da jeg så dem i virkeligheden var jeg ikke længere i tvivl om at jeg gerne ville skrive om dem.

Udstillingen løber frem til 18. november. Min tekst ligger i den fulde version ud på min hjemmeside, her.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2