« Opstød om DRs hjemmeside | Forside | Portræt »

08.12.2006

Marstal-billede

I Marstal er tingene lidt anderledes. Jo, som alle byer har Marstal også disse uudgrundeligt stilrene personer der kører på knallert iført træsko og dynejakke med en mælkekasse bagpå. Her er det bare ikke mælkekasser, men fiskekasser de har bagpå knallerten. I sommers var jeg i Marstal og så adskillige eksempler på dette fænomen. Til sidst tog jeg et billede af en sådan knallert. Det vil jeg tilegne Carsten Jensen, som jeg også så derovre, og som for nyligt har udgivet en Marstal-baseret roman.

Marstal-knallert.jpg

Kommentarer

Lækkert billede. Det slipper jo straks fantasien løs og giver liv til forestillingen om hvordan udtrykket "den hurtigste knallert på havnen" skal læses. Fantastisk...

Det bringer sgu minderne frem fra den tid af ens tilværelse, hvor man legede James Dean og var lidt rebelsk og med hår ned til skulderne, havde Iron Maiden rygmærker på jakken og kørte rundt på en rød puch maxi.

marstal ER anderledes. som tilflytter fra københavn til midt i marstal er oplevelsen stor puch maxi med fiskekasse folk der hilser og det rolige tempo i byen, det er en livsstil som jeg ikke vil bytte alt i verden.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2