« Jens Vejmand - Musikalske visioner for P3 | Forside | Gæst i Kaffeklubben på P1 »

11.02.2007

Jeg er gennemsnittet

Ifølge Podheads nye undersøgelse er den gennemsnitlige podcast-lytter en mand, der er 37 år gammel og har en Apple iPod med mere end 10 GB. Det er med andre ord mig! Jeg har aldrig prøvet at være den typiske noget som helst før, så det er et stort øjeblik, og bekræfter mig kun i at det ikke er tilfældigt at jeg er blevet podcastoman.

Kommentarer

Til lykke Torben! Med å kunne representere gjennomsnittet. Ved en dertil egnet anledning må du fortelle oss mer om hvordan det føles ;-)

Du er nødt til at sætte et stort 'µ'-tegn på siden, og kalde din weblog for "Mr. Average".

Remember, the average person is, by definition, mean.

Den næste udfordring bliver at opnå status som den laveste fællesnævner. Det er en stor kunst.

Så har du måske også et ødiPod-kompleks?

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2