« Herman Bang podcast | Forside | Yndlings-TV: Den 11. time + Flemmings helte »

10.04.2007

Tagged - nej tak

Jeg får jævnligt emails gennem diverse networking-bureauer (Tagged, LinkedIn og hvad de ellers hedder) hvor folk jeg kender ønsker at oprette mig som ven/kontakt. Det er åbenbart noget der breder sig voldsomt i øjeblikket, for jeg får ca. en invitation om dagen fra forskellige bekendte og tidligere studerende. Tagged er endda så insisterende at de siger at hvis ikke man opretter sig vil den anden måske tro at man afviser dem! Nu siger jeg det så én gang for alle:

Jeg ønsker ikke at benytte nogle af disse tjenester, så når jeg ikke opretter mig som kontakt skal det på ingen måde tages personligt.

Kommentarer

Jeg har lige læst at networking-tjenesten Facebook gør det at den sender invitationer til alle i ens email-adressekartotek når man melder sig til. Det synes jeg godt nok er en aggressiv og spredhagl-agtig måde at få kunder i butikken på.

I øvrigt er der heldigvis ved at brede sig en "social networking fatigue", som allerede er blevet et begreb. Jeg kan ikke sige at jeg lider af det, da jeg fra starten har været skeptisk.

...og senere har jeg så fundet ud af at det ikke er rigtigt (hvad angår Facebook). Det skal man selv vælge. I øvrigt har jeg i mellemtiden fået en Facebook-profil. Man har et standpunkt til man tager et nyt...

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2