« LydRum-reportage | Forside | Thomas Mann og H.C. Andersen »

06.05.2007

Muggent nan-brød

Jeg er glad for indisk mad, og har ofte spist på Det Indiske Spisehus på Vesterbro. Et relativt billigt sted med god mad. Jeg har altid været godt tilfreds, og denne restaurant har stået højt på min liste over spisesteder i København. Det gør den så ikke mere.

I dag var min hustru ude at besøge en veninde på Vesterbro, og hun fik den glimrende ide at tage noget mad med hjem fra Det Indiske Spisehus, som også har take-away. Jeg spiser altid både ris og nan-brød til indisk mad, så der blev også bestilt et nan. Da jeg pakkede brødet ud for at spise det til min lam i spinat synes jeg det så lidt underligt ud, men antog først at det blot var fordi de fejlagtigt havde givet mig et nan med fyld (hvad de også havde).

Den første bid afslørede at der var mere i vejen end at typen var en anden. Det smagte forfærdeligt. Og så var det at Sidsel så en stor mugplet i den anden ende af brødet. Muggent! Jeg fik det helt dårligt, og spyttede alt ud.

(Jeg har taget et billede - se det på eget ansvar)

Der kan forekomme små fejl i et køkken, og vi ved alle at der tit er mindre problemer, men muggent brød er simpelthen ikke noget der må forekomme på en restaurant. Jeg led af den vrangforestilling at de altid bager brødet selv, samme dag, og det tror jeg også de gør normalt. Men det er måske anderledes med take-away? Eller hvad i alverden er der foregået?

Så nu kommer jeg ikke dér mere. Lad mig i øvrigt benytte lejligheden til omvendt at anbefale den bedste indiske restaurant i København (som jeg kender), nemlig Indian Taj.

Kommentarer

Ah ja, og i situationer som denne er det jo virkelig at bloggernes magt skinner igennem. Gad vide hvor lang tid der går, før denne post ligger øverst, når man søger på "Det Indiske Spisehus".

Kort men godt, er dette ikke der i en kendt radioprogram om tirsdagen på p1, er det man kalder "hamster"blogging :-)

Det synes jeg nu ikke, da der er tale om forbrugeroplysning. Der er grund til at offentliggøre når man kommer ud for den slags. Pointen er ikke min personlige oplevelse, men derimod restaurantens forsømmelse.

Når det er sagt, så skal jeg ikke afvise at jeg ind imellem ville kunne finde på at skrive et hamsterblog-indlæg. Men det er vist så sjældent (hvis overhovedet) at man næppe kan kalde dette for en hamster-blog (dvs. en blog hvor folk fortæller om løst og fast fra deres hverdag uden pointer).

Jeg er ikke som sådan modstander af hamsterblogs, jeg gider bare ikke læse dem med mindre jeg evt. kender skribenten privat.

Jeg ville godt kunne finde på at oprette en mere privat weblog på et tidspunkt, som til gengæld ville have et meget specifikt emne. Hvad dette emne er vil måske vise sig i løbet af det næste år.

Der findes mange grader af hamsterblogging, synes jeg. Jeg anser mig selv som semi-hamster, hvilket vil sige at jeg oftest tager udgangspunkt i egne oplevelser, men som regel prøver at vinkle det.

Dette indlæg er ikke hamsterblogging, synes jeg.

Den bedste indiske restaurant i København, tror jeg må være Restaurant Bombay. Den ligger ret tæt på Grand biografen, i nogle lokaler der mest af alt ligner noget fra Oslo færgen. Der er ikke en eneste guld elefant. Men deres retter er super autentiske og enormt lækre. De smager bare godt. Priserne er ret lave. Prøv deres Lam Korma, med en mango lassi til at ta det stærke.
Indian Taj er ok, men synes ikke den er noget sammenlignet med Bombay (bortset fra alle guld dimserne, som er ret fantastiske)

"Hamsterblogging" Fantastisk ord, jeg ikke er stødt på før. Men det skal jeg da huske...
VH Sebastian.

Jeg ville ellers æde en hat på, at du var den sagnomspundne tidligere OB'er Torben Sangild. Men med dit CV har du vist ikke haft tid til at være prof. fodboldspiller;-)

Jeg ville ellers æde en hat på, at du var den sagnomspundne tidligere OB'er Torben Sangild. Men med dit CV har du vist ikke haft tid til at være prof. fodboldspiller;-)

Næ, han er den anden person i verden med det navn, og også min grandfætter. Vi har aldrig mødt hinanden.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2