« Good Copy Bad Copy | Forside | Taxa-firmaer i København »

31.05.2007

Team Easy On indrømmer doping

Der er en bekendelsesbølge i gang i den professionelle cykelsport. I går stod også Team Easy On frem og indrømmede doping. En bevæget Henning Primdahl holdt pressemøde omgivet af sine topryttere Pim de Keysergracht og Bobby Olsen. Især Bobby var tydeligt rystet over situationen, men det virkede som om bekendelsen kom som en forløsning. Pim virkede mere upåvirket af situationen.

Pressemødet del 1: Holdets udtalelse

Pressemødet del 2: Spørgsmål fra pressen
.

Kommentarer

Ja, der er ikke noget som satire til at sætte sagerne i rette perspektiv.

On another note: har du en eller anden form for kommentar-rss?

Længe leve Bobby og Pim! Del2 af pressekonferencen er klart bedst. Her er rytterene i centrum og det er langt mest interessant/sjovest. Det var forøvrigt også tilfældet med Riis' bekendelse i fredags. Sportsdirektøren Riis var kalkuleret i sine udtalelser i fredags hvorimod der var mere kød på de relativt få gange rytteren Riis trådte i karakter.
Sportsdirektør Primdahl lagde sig i Riis' baghjul og erklærede at vi ses til touren. Men jeg er nu langt fra sikker på at vi får nogen af de kære sportsdirektøre at se til årets tour...

Virkelig sjovt er dog, når Politiken afslører, at DR2 nu har indstillet sit samarbejde med holdet og vil inddrage deres priser. Dette må da kunne give stof til adskillige specialer på medievidenskab.

Jeg kan især godt lide Hennings skinhellige attitude overfor den ulykkelige Bobby: "Ja, sådan går det, når man bruger doping." Lige i øjet.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2