« Toiletbrættet og kønskampen | Forside | Chauffør, ikke billettør »

25.06.2007

Gæst i Kaffeklubben 4

Denne tirsdag var jeg endnu en gang gæst i Kaffeklubben på P1, og af alle gange var dette nok den morsomste - måske på bekostning af tungere og vigtigere politiske emner. Vi morede os i hvert fald kosteligt. Der er doping, Anders And og ikke mindst toiletvaner på programmet. De tre politikere er for første gang alle mænd, så der breder sig en vis mandehørm: Michael Aastrup Jensen (V), Morten Østergaard (Rad.) og Rune Lund (Enh.).

1. Bjarne Riis og doping
Diskussion i forlængelse af dette. Desuden spørges om visse rockmusikeres indtag af stoffer ikke er nødvendig kreativ doping.

2. Toiletter, toiletruller, toiletsæder og kønskampen
I forlængelse af mit indlæg om toiletpairets vending diskuteres også toilettet som tilflugtssted for manden og i det hele taget kvindernes hersken i hjemmet. Det fører så naturligt videre over i mit indlæg om toiletsæder og kønskamp. Politikerne er meget engageret i diskussionerne om både toiletter og mændenes frigørelse.

3. Anders And og politik
Præsentation af denne Anders And-historie som et oplæg til diskussion om politiske budskaber i børnelitteratur. Her er de tre politikere desuden blevet bedt om at lave en opbyggelig Anders And-historie, og jeg får lov at kåre vinderen med den bedste historie. Præmien er en vandpistol.

Læs mere og hør programmet her

- Kaffeklubben på P1 sendes tirsdag 10.03-11.30 og igen 20.00-21.30.
- Det kan efterfølgende høres på nettet og findes også som podcast.
- Man kan endelig også deltage i diskussionen på Kaffeklubbens blog.

Se også
Kaffeklubben 1 - Hilsener, café latte, Krak-sagen og sekularisme.
Kaffeklubben 2 - P3s musikprofil, trafikkultur og trangen til at definere kunst.
Michael Aastrups overrevne avis - et værk som kunstneren ikke vil kendes ved.
Kaffeklubben 3 - Ørestad, klassisk musik og forargelse og indignation i politik.

Kommentarer

Det glæder jeg mig til at høre. Især pkt. 1, for at høre om vi stadig er enige... Pkt. 3 a) og b) bliver vi ALDRIG enige om!

Jeg undrede mig over, hvem gæsten var i dag, for Irene Manteufel havde ikke skrevet det i bloggen. Men jeg må høre dig senere, for du bliver udkonkurreret af Sommerskolen på P3 med Johan Olsen.

Tak for et underholdene program. Det allersjoveste var næsten, at studieværten lød til åbenlyst at nyde mandehørmen: flere gange var hun hørbart dybt forbløffet over nogle af udtalelserne, f. eks. over det med, at... en af de tre politikere skulle have sit eget værelse (med sorroundanlæg). Jeg kender i øvrigt en kvinde, der har sit eget værelse.

Det lyder sjovt. Jeg vil utrolig gerne høre det program, men min computer kan kun klare det som podcast. Kan du hjælpe mig med et link?

Kh. Space :-)

Jeg har skam linket til podcasten i indlægget (der hvor der står podcast). God fornøjelse med lytningen!

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2