« Chauffør, ikke billettør | Forside | New romatics »

03.07.2007

Radio Lab 2007

Nu hvor DR kastreres må jeg hellere minde om verdens bedste podcast, Radio Lab. Her formidles viden på en engageret og uhyre velproduceret måde, der udnytter lydmediet til fulde. Jeg skrev om dem mere indgående sidste år, men efter en pause i podcasten er der kommet en række nye, fantastiske programmer fra 2007 - ikke mindst den om søvn, som jeg er i gang med at høre i øjeblikket. Den eneste grund til ikke at høre Radio Lab skulle være at man ikke kan forstå engelsk, ellers har man ingen undskyldning.

Abonnér på podcasten for 2007 her.

Kommentarer

Fantastisk!

Jeg er i gang med udsendelsen om moral, som er vanvittigt interessant. Skismaet mellem om man vil dræbe én person for at redde 5 liv, og hvor alle gerne gør det hvis det handler om at man skal hive i en jernstang, mens ingen er parat til at skubbe vedkommende ud fra en bro, er meget tankevækkende, omend det mangler den tredje mulighed; at man ofrer sig selv i stedet for ham der tilfældigvis står ved siden af en på broen, og hopper ud. Man skal muligvis have hørt det for at det giver mening ... det kan være jeg lige selv uddyber det på egen blog.

Tak for tippet. Selvom jeg allerede havde hørt om Radiolab i dokumentarzonen på P1, så var det godt at blive mindet om det.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2