« Dobbeltmoral i folketinget | Forside | De vrede mænd »

05.08.2007

Far-blog

Som bekendt rummer denne weblog ikke meget af mit privatliv, bortset fra når det er relevant til at belyse et emne, og sådan vil det fortsætte. Når jeg så nu fortæller at jeg skal være far til jul, så er det for samtidig at gøre opmærksom på et lille, diskret sideprojekt jeg har kørt i nogen tid, nemlig en weblog om at blive far: Farbar, hedder den. Den har en anden stil end denne og et helt specifikt emne.

Den er bestemt ikke for alle og enhver, men kun for dem der interesserer sig for graviditet, fødsel, faderroller og børn. Andre skal være velkomne til at holde sig væk - jeg er ikke ude på at udstille mit faderskab for alverden, men er ude på at beskrive og debattere det at blive far. Der er utallige mor-blogs på nettet, men næsten ingen far-blogs.

Det er meningen at jeg efter fødslen vil fortsætte i det omfang jeg får tid og overskud.

Kommentarer

Nå.... og her gik jeg ellers og mente at netop det at turde udstille sig selv på en blog og være hudløs ærlig var en mega kvalitet. Særligt når bloggen samtidig rækker lidt ud over jeg- mener-forresten-stadiet...

Nå men tillykke. Det er stort at blive transformeret til Daddy Cool, har jeg hørt fra pålidelig kilde... :-)

Emnet ligger endnu et stykke fra min sfære, men det skal ikke udelukkes at jeg stikker hovedet forbi nu og da.. Tillykke med det! (Mest barnet, men også lidt bloggen..)

Tusind tak!

...her gik jeg ellers og mente at netop det at turde udstille sig selv på en blog og være hudløs ærlig var en mega kvalitet. Særligt når bloggen samtidig rækker lidt ud over jeg- mener-forresten-stadiet...

Det er ikke alle enige i, har jeg allerede erfaret, så hvis jeg er lidt defensiv er det fordi emnet på en måde er for følsomt til at jeg orker at blive tromlet af folk der synes de skal fortælle at det går for vidt med alt det bloggeri og at det er tidens ekshibitionisme og at førhen der fik man bare børn uden at snakke så meget om det osv. osv. - jeg har skam allerede fået den slags kommentarer mundtligt, så derfor føler jeg trang til at understrege hvor velkomne folk er til at holde sig væk hvis ikke de gider læse om det.

Cool - til så meget lykke. Det fedeste jeg har gjort i mit liv er at få børn. Rejser til eksotiske steder, fest og ballade, en million på bankbogen, intet, abso-fucking-lut intet kan måle sig med at ens lille, kostbare rolling falder i søvn i ens arme, mæt og tilfreds og med lidt mælk i mundvigen.

Point taken.

Ikke desto mindre tidens "ekshibitionisme"...er måske netop et udtryk for at for meget er blevet for overfladisk, folk vil selv til fadet nu.

Jeg har det næste sådan med det: Giv den blog alt, hvad den kan trække og lav så en intellektuel bog ud af det bagefter. Det mangler vi nemlig også på markedet, og nogen skal jo gå foran...

:-)

Jesper har ret. Det er det fedeste i verden, den er ikke længere.

Hey, tillyke! Det lyder godt. Både med barn og blog ;-)

Ja, tillykke. God idé med en blog om det emne. Det er der sikkert mange, der vil være taknemmelige for :-)

Tak for jeres søde kommentarer; dem vil jeg vende tilbage til næste gang jeg begynder at tvivle på projektet fordi nogen synes at man skal holde sine fader-erfaringer og -forventninger for sig selv (uagtet at de samme mennesker elsker at læse selvbiografier i bogform).

Jesper: Din kommentar fik mig til at smelte. Hold kæft hvor jeg glæder mig!

Tillykke med barnet og som far til to styks dejlige børn , vil jeg da lige læse din farbar blog - en blog om at blive far høre desværre til sjældenhederne i blogverden.

Tillykke. Det kan du roligt glæde dig til.

Jeg er også far til 2. Jeg skal kigge omkring farbar - det lyder spændende.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2