« Hitlers musik | Forside | Kunst og provokation »

15.08.2007

Strøm-festival åbner med en afvisning

Strøm-festivalen åbnede i går med en koncert med Else Marie Pade og Bjørn Svin. Den var annonceret i programmet, men publikum fik bare ikke lov at være med. Efter sigende blev der kun solgt 20 billetter ud over dem der var skrevet i døren, og der stod flere hundrede mennesker som var gået forgæves fordi de selvfølgelig gerne ville til denne annoncerede koncert og havde glædet sig til det. Det er rigtig dårlig stil at annoncere en lukket begivenhed som om den var åben. Om igen!

Kommentarer

Hej Torben,

har først opdaget din kommentar her nu, derfor sent svar. Det er rigtigt at rigtigt mange mennesker måtte gå forgæves til Strøms åbningsarrangement. Og det var super ærgerligt fordi vi gerne villle have flere til at opleve det fine samspil mellem Bjørn Svin og Else Marie Pade. Arrangmentet var oprindeligt planlagt og annonceret udendørs i Enghaveparken, men pga Else Maries helbred blev vi i sidste øjeblik nødt til at flytte det indendørs og det blev så på LAB, hvor der af brandhensyn kun kan være få mennesker i forhold til interessen. Det var vi kede af, men kunne ikke gøre så meget ved.
Der var ca. 40 personer inde på invitation, så de 20 solgte billetter ved jeg ikke helt, hvor du har fra.

Mange hilsner Rikke
Projektleder for Strøm

Tak for svaret.

"Efter sigende" betyder at nogen påstod de havde snakket med dem der stod i døren, som igen havde fortalt at der kun var solgt 20 billetter, så det er ikke nogen særligt autoritativ kilde, men den eneste tilgængelige. Hvis det er forkert, er det rart at få det afkræftet. Måske kunne du så oplyse cirka hvor mange der faktisk kom ind ud over de 40 inviterede?

Til en anden gang burde man måske samtidig med annonceringen af flytningen til et andet sted gøre opmærksom på at der kun er få billetter.

Håber i øvrigt I havde en god koncert, derinde.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2