« Jeg er Leonardo | Forside | At være undervejs (Heidegger) »

12.09.2007

Døgnrapporten - nu som kort

Nu kan man få et overblik over politiets døgnrapport i København på et kort. Se hvad der sker i dit kvarter. Men husk ikke at lade dig skræmme.

(Og det var så dagens sidste overspringshandling. Godnat!)

Kommentarer

Det kan vel også bruges som en form for score-board eller Hall of Fame for de, der har lovstridige tilbøjeligheder. Hvem kan få flest blå, røde, gule knappenåle på kortet.
Denne ide er hermed ikke givet videre.

Det kunne være ret skægt at lave sådan en døgnrapport, der viser hvor ældre kvinder bliver overfaldet af barbariske voldsmænd.

Den kunne godt være nyttig, fordi mange ældre kvinder tror det bliver deres skæbne, hvis de bevæger sig ud om aftenen.

Det er bare sjældent det sker.

Ok. Sangild. Den er ikke fed den side. Den udløser jo paranoia og alt muligt.

Da jeg klikkende ind første gang så det slemt nok ud. Nu burde jeg virkelig flytte....slår det mig...

Ja, det var også derfor jeg sagde at man ikke skulle lade sig skræmme. Men jeg skal indrømme at jeg selv blev lidt skræmt, her på indre Nørrebro.

Man skal bare huske på hvor mange mennesker der IKKE kommer ud for noget, som Bjarne også er inde på. Og samtidig huske på at det ikke er bedre i provinsen, statistisk set.

Jeg er normalt ikke bange for at gå på gaden, heller ikke om natten, men for et par uger siden var jeg meget tæt på at få bank af en hyperaggressiv psykopat der syntes jeg lignede en "brilleabe" (som han så modent udtrykte det) og gerne ville smadre mig. Lige uden for min gadedør. Jeg rystede af skræk bagefter og sov meget dårligt ved tanken om at han måske var helt lokal og ville genkende mig. Alt tyder dog på at manden har været på stoffer og ikke var lokal (har aldrig set ham før) og aldrig vil genkende mig.

Det er uhyre vigtigt at man ikke bukker under for frygten og ikke tør gå på gaden eller flygter ud i de tilsyneladende trygge forstæder. Det er virkelig sjældent at der for alvor sker noget. Og kigger man på voldsepisoderne, så er langt de fleste opgør mellem folk der kender hinanden eller konflikter opstået blandt fulde mennesker.

Så husk alt det før du kigger på døgnrapporten...

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2