« Torben | Forside | Døgnrapporten - nu som kort »

12.09.2007

Jeg er Leonardo

Endnu en overspringshandling fører til en ret præcis karakteristik af min personlighed ;-)

logo
Hvilken historisk personlighet er du?

Mitt resultat:
Leonardo DaVinci
Du er et multigeni som både kan lage fantastiske kunstverker, utvikle usannsynlige oppfinnelser og tenke tanker høyt over de fleste andre. Det er bare å velge og vrake for deg! Hva skal du bli, hva skal du gjøre? Verden ligger for dine føtter. En ting er sikker: du vil huskes i mange, mange år etter din død.
Ta denne quizen på Start.no

(Og ja, der skal nok komme nogle ordentlige indlæg igen når jeg får pusterum og overskud)

Kommentarer

Jeg faldt også i testen og er nu græde-og grinefærdig over resultatet...

Havde nok håbet på et eller andet vildt eksotisk.

Men altså...

Jesus....

suk

Jeg kan godt se dig som Leonardo. Men det viser sig, at jeg er Charles Babbage. I don't get it!

Det her er jo sjovt!

Jeg har lige på samme hjemmeside fået at vide at min personlige sang er "Independent Woman" med Destiny's Child, fordi at jeg er en person med "selvstændighed og integritet, som sejler ind til festen med beundrende blikke i kølvandet."

Jeg er i øvrigt også Jesus Kristus...

Jeg er også Charles Babbage... hmmm

Claus og Mads: Kunne I røbe hvilke egenskaber der knyttes til Babbage i beskrivelsen?

"Charles Babbage

Du regnes som den opprinnelige oppfinneren av datamaskinen. Du har stor innsikt i teknologi som ligger mange år fram i tid. Selv om du kanskje aldri selv vil greie å virkeliggjøre idéene dine, vil de sannsynligvis så frø som vil spire og gro i framtiden."

Det er jo lige dig! ;-)

Hmmm, jeg kan godt blive lidt bekymret for, hvordan fremtiden bliver, hvis den bliver en afspejling af min indsigt i teknologi.

Ha ha....jeg deler din bekymring, Claus. Det ser heller ikke for godt ud, hvis jeg er Jesus :-D I hvert fald ikke for min mentale helse :-)

Ja, det ser ud til, det hele kommer til at afhænge af universalgeniet Torben!

Hmmm.. Konstatin Stanislavskij. Og personbekrivelsen handler udelukkende om min tro på teatrets og skuespillets muligheder.

Jeg blev sgu også Leonardo da Vinci...lidt uorginalt, når nu også Torben blev det... øv...

Ak, disse store personligheder!

Jeg er også Konstatin Stanislavskij. Siger de. Og det kan da så godt være. Sådan noget ved man jo aldrig helt. Men beskrivelsen passer godt nok slet og overhovedet ikke på, hvad jeg ellers går rundt og tror om mig selv. Tværtimod synes det absolut modsatte faktisk meget mere præcist. Jeg har derfor lavet en 'ikke-test' på beskrivelsen af Stanislavskij, altså sat 'ikke' ind foran de forskellige udsagn:

"Ikke-Konstantin Ikke Stanislavskij

Du er ikke en av historiens mest berømte teaterteoretikere, og ikke den som anses som ansvarlig for at teatret er som det er i dag. Du tror ikke på at skuespillere kan formidle virkeligheten og røre publikum på en troverdig og dypfølt måte, og du mener ikke at teatret er svært viktig for samfunnets utvikling!"

Nu kan jeg genkende mig selv igen; nu vil jeg gerne skrive under på at det da jo er mig, de der taler om. Den ukendte teaterteoretiker Ikke-Konstatin Ikke-Stanislavskij.

Leonardo DaVinci. Som godt pct af alle testdeltagere. Jeg har ellers hverken skæg eller hat. Meget rart, dog, at jeg ikke blev Hitler.

jeg blev J. R. R. Tolkien, som 8% af dem der havde taget testen. (synes lige jeg ville markere at man godt kunne blive andet end Jesus eller Leonardo).

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2