« Valgplakat 1 | Forside | Valgplakat 2 »

06.11.2007

Mastermind

Hvis du er over 30 år gammel og jeg siger "Mastermind", så skulle der gerne dukke et fjernt minde om et tomands-spil op de mere obskure kroge af din bevidsthed. Et spil hvor man skulle gætte hvilke farver i hvilken rækkefølge modstanderen havde placeret sine seks plasticstifter i bag et lille brunt plastic-halvtag.

Og hvis du søger i samme afkrog af din bevidsthed skulle der nu gerne dukke et billede op. Billedet på æsken, husker du det?

Vent med at klikke her til du lige har smagt på din egen erindring om billedet.....sådan, nu er du klar til at gå ombord i genforeningen.

(via filoffen)

Kommentarer

Jeg husker det som ultracorny, ren 70er gangster film. Jeg klikker nu ...

... fantastisk!

Hm. Jeg kan huske spillet og stifterne i 70'er-lækre farver. Og jeg kan også huske, at stifterne var alt for små (hvilket betød, at man tabte dem i tæppet og måtte lede efter dem ret længe, fordi tæppet OGSÅ var holdt i 70'er-lækre farver). Men jeg huskede altså indpakningen anderledes ... forveksler det muligvis med mit yndlingsspil Downfall, hvor omslaget fremviste en fregnet dreng med meget store firkantede tænder, der skinnede. Måske manglede låget til familiens Mastermind ... jeg spillede det ikke før 1983.

Argh - den er nem. Specielt siden Uffe [desværre alt andet end hin Spage] Holm har kopieret billedet til sit seneste show - og ehemm - jeg har et originalt liggende :-)

Jeg kunne genkalde mig spillet, men ikke æsken - men genkendelsen var øjeblikkelig!

...får helt lyst til at spille Mastermind...!

Jeg er 24, men husker sagtens spillet såvel som coveret.. Ej, jeg havde glemt at kvinden var asiatisk, og huskede manden som lidt ældre, men ud over det, var der ingen overraskelser.. Blot et rart gensyn med en gammel ven.. Tak..

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2