« Tingest | Forside | Valgtest »

04.11.2007

Troels Aagaard

Troels Aagaard laver malerier eller måske snarere relieffer der buler ud i rummet og strækker sig ud over rammen, langs væggen, som han oven i købet også får til at bule ud. Det kan man opleve i det fantastiske galleri Henningsen Contemporary på Strandlodsvej i København - at af Københavns bedste gallerirum.

Jeg har skrevet en tekst om Troels Aagaards værker - herunder hans forhold til visualiseringer af lyd - i en lille bog der er udkommet under titlen Troels Aagaard - Cracks in Reality. Min tekst hedder "Dynamiske relationer", og kan læses her (klik på "Tekster"). Den anden tekst er skrevet af Trine Møller Madsen og kan læses samme sted.

Aagaard.jpg

Troels Aagaards værker gør sig langt bedre i virkeligheden end på fotografier på grund af deres reliefkarakter, men her er nogle billeder fra selve udstillingsrummet.

Man kan også se nogle ting på kunstnerens egen hjemmeside (klik på Værker og derefter især på de senere årstal).

Kommer man forbi bør man naturligvis købe Cracks In Reality-kataloget, hvor der (ud over teksterne) er en lang række gode fotografier af værkerne fra forskellige vinkler, og som derfor er langt bedre end det der ligger på nettet. Så vidt jeg husker koster det kun 75 kr.

Kommentarer

Det ser spændende ud....værker der både fungerer på væggen og ud i rummet.....ret fede efter min mening....vil tjekke ham lidt ud....tak for det..

venlige tanker Anita, Randers

kiggede lige ind og læste"Dynamiske relationer" og "Sprækker i virkeligheden" - gode og spændende at læse...giver information om Troels Ågaards værker og spændende med lyd som billede og så er jeg blevet mere vild med hans ting....så fedt at de arbejder med rummet i den grad og diagrammets æstetik...vildt godt...kan rigtig godt lide værket:"Surface og space", hvor "billedet" går om hjørner...

Igen venlige tanker Anita

Troels Aagaard skulle vel ikke være i familie med Gunnar Aagaard Andersen, der bl.a. har lavet Skumstolen ?

Nej der er absolut intet der forbinder mig med Gunnar Aagaard Andersen.
Desværre, jeg synes han var en rigtig fin kunstner!

Jeg er meget glad for de to billeder, som jeg arvede efter Keld Pedersen. Stuens indretning er ændret, og begge billeder hængt op. Hilsen, viggo

Fantastiske billeder. Vil gerne se mere, men hjemmesiden er ikke tilgængelig. Håber snart, den kører igen

Fantastiske billeder. Vil gerne se mere, men hjemmesiden er ikke tilgængelig. Håber snart, den kører igen

Klik på linket til Troels Aagaards hjemmeside i stedet (linket 'her'). Den kører endnu.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2