« Luna | Forside | Facebook - en evaluering »

22.12.2007

Gæst i Kaffeklubben 5 - Farbar

Jeg skal huske at nævne at jeg var gæst i Kaffeklubben på P1 dagen efter mit barns fødsel. Eller rettere: det blev sendt den dag, men var optaget 4 dage før.

Emnerne var (meget passende) centreret omkring børn og forældreskab, i forlængelse af indlæg på Farbar: børn som statussymboler og fædres barselsorlov. Det tredje indlæg jeg havde - om faderrollen gennem tiderne og nye faderidealer - nåede vi desværre ikke. Til gengæld blev der talt om julegaver og om børnenes køn og andre emner på initiativ af værten, Irene Manteufel. Politikerne var denne gang: Morten Østergaard (Rad.), Ellen Trane Nørby (V) og Johanne Schmidt-Nielsen (Enh.).

Samtidig er det uden tvivl sidste gang jeg var gæst, eftersom Kaffeklubben ikke får lov at fortsætte næste år, trods gode lyttertal, kritisk succes og et originalt koncept. Det passer nemlig ikke ind i DRs planer om en ydeligere udvanding af sendefladen.

Læs mere og hør programmet her.

Se også
Kaffeklubben 1 - Hilsener, café latte, Krak-sagen og sekularisme.
Kaffeklubben 2 - P3s musikprofil, trafikkultur og trangen til at definere kunst.
Michael Aastrups overrevne avis - et værk som kunstneren ikke vil kendes ved.
Kaffeklubben 3 - Ørestad, klassisk musik og forargelse og indignation i politik.
Kaffeklubben 4 - Doping, toiletsæder/-ruller og Anders And.

Kommentarer

har haft lidt problemer med at få lyd på, når jeg ville høre Kaffeklubben......men idag lykkedes det..et rigtig godt program...dejligt at høre diskussionen( ja ikke fordi der egentlig var den store diskussion)så jeg mener nok nærmerede de forskellige deltagers holdninger til hvordan vi påvirker både børn og hinanden mht. hvad er en dreng og hvad er en pige og de mulighedsfelter der er for kønnene...dejligt at høre tanker om at udvide mulighederne for begge køn....men mange gode tanker kom frem....

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2