« Forårsudstillingen 2008 | Forside | Ung forsker »

15.04.2008

Fiktive personer på nettet

Jeg skrev også klummen "Links & Blogs" til Politiken i fredags. Man har vist ret frie hænder - skal bare give sit bud på nogle yndlingsteder på nettet, dog helst beslægtede. Sådan har jeg i hvert fald udlagt opgaven.

Jeg valgte at beskrive fiktive personer (og samfund) i den mere morsomme ende af det danske internet. Især Landsbytossen og Roys container er entydigt morsomme. Ejler Nyhavn er mere tvetydig, men gravalvorlig kan man næppe kalde ham.

Man kan læse min klumme her

Kommentarer

Intet om din optræden i månedens Humanist? :)

Den har jeg nu kommenteret.

Meget ærede hr. Torben Sangild

Min respektfulde tak for Deres velvillige omtale af de nordvestjyske folkeblade, som jeg efter min faders alt for tidlige død nu står i spidsen for.

Først i dag bliver jeg fra venskabelig side gjort opmærksom på Deres fortrinlige observationer.

Jeg tilkender Dem hermed et livsvarigt fri- og æresabonnement på http://www.landsbytossen.dk

Vel mødt blandt ranke nordvestjyske landproletarer!

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2