« Viola d'amore | Forside | Jehovas venner »

29.08.2008

Fakta-hedonisme

Jeg handler sjældent i Fakta, som på mange måder er en trist og langsom butik med verdens mest løgnagtige slogan (det tager i virkeligheden mindst 30 minutter af stå i kø i Fakta). Der er ikke noget sexet over Fakta. Den er asketisk og usanselig. Og netop derfor overraskede det mig midt i butikken at finde en utvetydig opfordring til pludselige seksuelle udskejelser på tværs af køn og alder i livsglædens og spontaneitetens navn:

Bollemix.jpg

Kommentarer

Fakta sælger også nogle chokoladekugler der hedder noget i nærheden af "Decorated Magic Balls" ganske underholdende, når man står i kø....

Godt spottet. Jeg er nu ikke overrasket over at der er sjove oplevelser at finde i Fakta. Det er eksempelvis også et glimrende sted at udrette dagligdags feltstudier af mennesker i al almindelighed. I forrige uge observerede jeg en kraftig mandsperson i færd med at udvælge sig en pakke kød, der skulle ned i hans indkøbskurv, der allerede var fyldt med guldøl. Mandspersonen stod foran køddisken i samtlige minutter (ja, det tager sku lidt mere end de 5, der nævnes i reklamen) hvor jeg opholdt mig i forretningen. Han endevendte samtlige kødbakker af kylling, marineret kylling, oksekød, hakket svinekød, medister og hvad der ellers tilbydes i Fakta. Alle pakker blev nærstuderet for dato, udseende, bagside mv. Møjsommeligt smed han kødbakkerne tilbage i disken med løs hånd efterhånden som han arbejdede sig igennem sortimentet. Disken var fuldstændig endevendt da han var færdig, og han købte end ikke en eneste pakke kød! Stakkes mandsperson. Og stakkels efterfølgende kunder – jeg havde slet ikke lyst til at købe så meget kød, efter at ingen pakker gik gennem mandspersonens kvalitetskontrol. Når man kan få sådanne oplevelser kan supermarkeder være nok så asketiske og usexede – der er masser af oplevelser alligevel. Også i Netto, Aldi, Irma og Mad & Vin: Men Fakta er faktisk en af mine favoritter til disse feltstudier – men så tager det længere en de 5 minutter :-)

heh heh

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2