« Træfodtøj | Forside | Sensommerquiz: Gæt et album »

07.08.2008

Lig fjernes

Lig fjernes.jpg

Nu vi er ved Københavns skilte, så har jeg i mange år med skrækblandet fryd nydt dette skilt i vinduet hos våbenhandleren på Nybrogade. Hvis man ikke kan læse det, skal jeg gerne citere: "Cykler og lig fjernes uden ansvar". Inde bag vinduet ligger så et bredt udvalg af mordvåben, og jeg har aldrig helt turde stille min cykel ude foran. Til gengæld ved jeg hvor jeg kan slippe af med et lig næste gang jeg har begået et mord.

Kommentarer

Hvad plejer du da at gøre med liget, når du har begået et mord?

Jo, altså, jeg plejer simpelthen at skære...nej, vent, lad os tage den under fire øjne. Der kan være andre som læser med her.

Tag det roligt...

Det har det danske retsvæsen slet ikke kapacitet til at tage sig af, efter reformerne.

Note til selv: Brug hr. Sangild som morder i fremtidig kriminalroman. Efterlad lig ved våbenbiks. Inkludér denne blogpost og omtalte skilt.

Resten skriver stort set sig selv.

Noget tyder på at Henrik Vesterberg læser denne blog. I hvert fald har han pudsigt nok nævnt dette skilt i ugens "Københavneriet" i Politiken fredag. Et skilt som har hængt der i årtier.

A coincidence? I think not!

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2