« Brogabet | Forside | Lig fjernes »

06.08.2008

Træfodtøj

Trfæodtøj.jpg

(set ved opgang på Borups Allé)

Kommentarer

Træsko er og bliver en rebel

Lige et øjeblik: Du har skrevet side op og side ned om, at der ikke findes overnaturlige ting, såsom spøgelser. MEN HVORDAN VIL DU SÅ FORKLARE, at der står en halvgennemsigtig person bag vinduet? Hva?

Gud ja, det gør der da også. Mærkværdigt. Jeg tror den bedste forklaring er at det er en spejlfotografisk ånd, der kun kan ses i vinduer på fotografier, men som ellers ikke viser sig for os mennesker.

Den er venligsindet trods sin uhyggelige fremtræden. Hvis bare jeg havde set den, ville jeg havde spurgt den om hvordan mine afdøde venner har det i det hinsides og om meningen med livet. Måske ville den have svaret at mine afdøde venner har det godt og at jeg ikke skal bekymre mig mere. Og så ville den sige at jeg skal være tro mod mig selv og kende mine mange kvaliteter som jeg har inden i mig selv og i øvrigt huske at klæde mig fornuftigt på når det regner.

Hold da op, det var en åbenbaring. Tænk at jeg en gang var skeptiker. Det kan I lære af, kære læsere, på trods af min tidligere skepsis over for spøgelser har jeg nu mødt et og er blevet omvendt.

Det er i øvrigt mærkeligt at den ånd virker så bekendt. Det er nok noget med at den tager skikkelse efter dem den møder. Ja, det gør den. Det er jo bare så typisk for vindue-i-foto-ånder.

Og ja, Brian, du har ret: Det er på tide at nogen dæmmer op for træskobøllernes hærgen i de københavnske trappeopgange.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2