« iTunes Genius er dum som et bræt | Forside | Søren Faulis kønskamp »

19.10.2008

De rigtige farver

Rigtige farver.jpg

Dette postkort fandt jeg hængende på en opslagstavle på lønkontoret på Malmö Kunstakademi da jeg for nogle måneder siden var derovre for at holde et foredrag. Der stod vist ikke hvem der har lavet det, men jeg fandt det så morsomt i al sin absurditet at jeg knipsede det med min mobil. Af samme grund er billedet rimeligt uskarpt.

Det forestiller en børneagtig tegning af en bamse på en svamp. De forskellige monokrome felter har fået tildelt et bogstav, der kunne ligne en farvekode, men hvert felt har et nyt bogstav, selv om det deler farve med et andet. Teksten forklarer det hele: "Farverne er ikke helt rigtige. E, K og P er dem, der er mest som de er".

Ud over at være absurd morsomt, så handler det naturligvis om noget så langhåret som repræsentationsproblematik. Jeg vil spare læserne for en analyse/refleksion, for egentlig taler den for sig selv.

Til gengæld vil jeg gerne spørge om nogen ved hvem der har lavet den? Der må være andre der har dette postkort end økonomisekretæren på Malmö Konstakademi.

Kommentarer

Jamen, jeg ville da sætte pris på en analyse/diskussion af noget så langhåret som repræsentationsproblematikken. Det er jo netop når der åbnes for intelligente debatter, at bloggen rykker for alvor, og det gør den faktisk oftest, når du selv åbner for ballet.

Frederik

Øv - jeg kan ikke finde "E, K og P". Så nu finder jeg måske aldrig ud hvad for nogle farver, der er mest som de er...

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2