« Lange tasker | Forside | Electrohype: Teknologisk kunst »

18.12.2008

Headbanging er skadeligt

Mange af livets største fornøjelser er desværre usunde, og det gælder også headbanging. Det er måske ikke så overraskende igen for os der har prøvet at vågne op med en meget stiv nakke efter en koncert med Dinosaur Jr. eller Opeth eller Ramones, men nu er det altså påvist af forskere fra AC/DCs land, Australien.

Læs mere på videnskab.dk

Kommentarer

Det er godt nok nogle opmuntrende, smagfulde alternativer til, de anbefaler.

Er Headbanging er skadeligt for hjerne ? Hvordan det, det farligst for hjerne er alkohol. Folks livsstil er mere skadeligt for hjerne ind Headbanging er. Hvordan kan man skrive sådan uvidenskabeligt sluder ?

Jeg har været til Heavy Metal, hold godt fast nu, siden jeg var 9 år, i dag er jeg 38 år. og stadig vild med det. jeg har været til kiss, Metallica, Morbid Angel, Slayer. Og gjort masse af Headbanging. Jeg har aldrig følt mig rund tosset eller svimmel efter sådan en koncert. Men glad og lettet som efter god sex. For det er der jeg høre hjemme, i det musik. Skal til Metallica den 27 juli 2009. Jeg komme det ikke for at drikke mig fuld, men for at nyde musikken. Jeg stiller da gerne op til for og efter test.

Vis du betal en undersøgelse. om jeg har fået en hjermeskade af 31 års troskab til H.M så stiller jeg meget gerne op.

Jeg har været til Heavy Metal, hold godt fast nu, siden jeg var 9 år, i dag er jeg 38 år. og stadig vild med det. jeg har været til kiss, Metallica, Morbid Angel, Slayer. Og gjort masse af Headbanging. Jeg har aldrig følt mig rund tosset eller svimmel efter sådan en koncert. Men glad og lettet som efter god sex. For det er der jeg høre hjemme, i det musik. Skal til Metallica den 27 juli 2009. Jeg komme det ikke for at drikke mig fuld, men for at nyde musikken. Jeg stiller da gerne op til en før og efter undersøgelse.

Hør nu her, jeg har intet med den undersøgelse at gøre, den er AUSTRALSK, som det tydeligt fremgår.

Og så behøver du ikke gentage din headbangerhistorie i hver eneste kommentar. Vi har skam forstået.

Du og de AUSTRALSK forsker, tv2. Jexper Holmen, andre Konservative idioter. der skriver med på den løgn historie. kan fandme bare kom and. Efter 31 års troskab til H.M så stiller jeg meget gerne op.

Jeg har aldrig været rund tosset eller svimmel. Eller haft Ond i hoved, fået piskesmæld, efter sådan en Heavy Metal koncert. Men er en glad og lettet mand, som efter god sex. jeg har aldrig mødt eller set vold eller slagsmål før eller efter, sådan en Heavy Metal koncert. Bag efter er man ikke istand til at slå en bule i et pund smør. Nej det farligst for hjerne er alkohol. Folks livsstil og vand mangle, er mere skadeligt for hjerne, ikke Heavy Metal. Havde det ikke været for Heavy Metal. Havde jeg været Fuck Up. I det her samfund. Heavy Metal har givet mig lærdom og en uddannelse. En tro på livet.Så Du og de AUSTRALSK forsker, tv2. Jexper Holmen, andre Konservative idioter. Der vil skade min Heavy Metal, sådan en undersøgelse. Skal længer ud på landet med den undersøgelse.

Hallo, jeg jeg er ikke ud på at skade Heavy Metal, og du må hellere læse mit indlæg igen. Jeg kalder jo netop headbaniging en fornøjelse, og omtaler undersøgelsen halvt i sjov. Jexpers kommentar er ironisk. Og så gider jeg ikke høre mere på din hovedløse rablen. Vi er ikke ude på at ødelægge din headbanging for dig. Bang bare løs, og nyd det, ligesom vi andre gør det.

Tv2. Er en Konservative sygdom. Konservative er imod Heavy Metal. De vil gøre alt for at skade min Heavy Metal. Der var Brian Mikkelsen Konservative Kulturminister. Der fik lavet Kulturkanoen. I den stå der ingen ting om Lars Ulrich Metallica, ( hvad er en Kulturkanoen så vær ). Som er den dansk, der har noget længes, i verden med sin musik. Eller King Diamond , Mercyful Fate. Artillery. En Lars Ulrich der mange gange har optrådt med Dannebrog på sit trommesættet. Han bør gøres til rider af dannebrog, og havde dansk musikpriser, for hans betydning for Danmark. I USA i 80erne hvor de Konservative, har kørte høring om Heavy Metal. De forsøgte at gør Heavy Metal upopulære, ved at advare og sætte mærkater, på alt Heavy Metal udgivelser. Men de Konservative tabte til Heavy Metal. For det skabte ind nu større interesse, for Heavy Metal. Der bedeste ved Metallica, er at de er blevet de største uden Radio. MTV og TV 2 , DR hjælp. DR er også smittet af den Konservative sygdom. De var bange og de brød sig ikke om at lade Gasolin spille på fjernsyn den gang. X faktor eller Scenen er din. Har man aldrig haft Heavy Metal med.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2