« Ugler i mosen | Forside | MySpace-kreativitet: Morten Riis »

20.01.2009

Radikal computermusik

Manden der blandt andet kalder sig Goodiepal har i en lang årrække været dansk musiks mest uforudsigelige komponist. I de senere år har han udviklet sin ide om en "Radikal Computermusik", der baserer sig på håndtegnede grafiske partiturer frem for på software. Det har han manifesteret igennem foredrag, undervisning og den hjemmelavede "værktøjskasse" Mort Aux Vaches Ekstra Ekstra. I en længere lydfil, som kan erhverves online og på kasettebånd (!), laver Goodiepal et performativt foredrag, der samtidig er en instruktion til hvordan man bliver radikal computer-komponist.

Jeg har skrevet om ideerne ovre på Det spekulative øre

Selv om Goodiepal pakker det hele ind i en "krig", vil jeg understrege at jeg ikke tager del i denne krig, hverken for eller imod Goodiepal. Jeg forholder mig kun til ideerne.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2