« Kunst og magt | Forside | Minisekterne: Fantastisk kriblekrable-tv »

20.06.2009

Svævende vinyl

Grammofoner er ikke det område, hvor man forestiller sig at der er mest produktudvikling i disse år, men én designer, den fabelagtige unge komet Rhea Jeong, har skabt en mindre sensation med sin grammofon, hvor pladen svæver i luften og hvor en rød kugle fungerer som nål, forstærker og højttaler i ét. Jeg er normalt ikke den store design-freak, men det her er altså virkelig mærkeligt. Jeg forstår ikke præcist hvordan det kan lade sig gøre, og jeg aner ikke hvordan lydkvaliteten er, men ideen er altså sjov, uanset. Jeg ville meget gerne se en video med den i funktion.

void.jpg

Kommentarer

Lidt i samme stil, omend ikke svævende. Der findes åbenbart en "portable recordplayer", som er et batteridrevet folkevognsrugbrød (VW), der selv kører rundt på pladen og dermed afspiller den?
http://www.juno.co.uk/labels/Sound+Wagon+Japan/
video: http://www.youtube.com/watch?v=6de784m8hxY&feature=related

Det kunne vaere genialt hvis den roede bold istedet for at have naal, forstaerker og hoejtaler i stedet havde en radiosender, der kunne sende signalet til en forstaerker. Saa ville man ikke behoeve ofre saa meget lydkvalitet paa det laekre designs alter. Jeg kunne ogsaa virkeligt godt taenke mig at se den i funktion.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2