« Vejrudsigten anmeldt | Forside | Den lille forskel »

03.07.2009

Kulturguidens sidste udsendelse

DR2 har haft utallige kulturprogrammer gennem årene, og de har aldrig været der særlig længe før de skulle skiftes ud. Ja, man har næsten på fornemmelsen at så snart et kulturprogram har fundet sin form, så skal det dø. Smagsdommerne og Bogart er undtagelserne fra denne regel. DR2 Premiere er holdt op fordi værten havde nogle film han hellere ville lave. Autograf er holdt op fordi værten hellere ville lave et mere overfladisk talkshow.

Og efter alt at dømme holder Kulturguiden nu også op, efter at det ellers er blevet markant bedre i den seneste sæson. Jeg nåede lige at anmelde den sidste udsendelse om gadekunst, og jeg afslutter med et opstød over DR2s forsvindende kulturprogrammer. Lad os se hvad de kan byde på til efteråret.

Kommentarer

Opdatering: Nu er det langt om længe blevet officielt at og hvorfor Kulturguiden stopper. Jeg har siddet inde med denne viden, men har ikke kunnet sige det ligeud før det var officielt.

Læs om begrundelsen her.

Kulturguiden er ikke helt væk; den eksisterer i DR P2 om lørdagen.
I det hele taget er der en del kulturprogrammer i radioen. Man er vist endda ved at forberede et litteraturprogram (stærkt tiltrængt og på tide.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2