« Penn & Teller i overgearet skeptikerprogram | Forside | Og her ved siden af mig står... »

20.08.2009

Birte revisited

For et par år siden gjorde jeg mig lystig over DRs nye målgruppe for TV-Avisen, nemlig Birte der ikke interesserer sig for nyheder. Den nye TV-Avis skulle angiveligt være så underholdende og let at selv kvinder og jyder ville gide se den. Nogle dage efter Birtes TV-Avis gik i luften lavede jeg så Birte-testen, og det var i sandhed en letbenet udsendelse.

For nylig ville jeg som TV-anmelder gentage denne test, og det viser sig at der siden er kommet seriøse nyhedsindslag med. Om det har skræmt Birte væk ved jeg ikke, men man kan læse min anmeldelse her.

I øvrigt har anmeldelsens sidste bemærkning afstedkommet en sværm af email-henvendelser efter den blev bragt i avisen. Folk vil gerne vide hvad en Prins Albert er for noget. Jeg må så henvise dem til det dér internet, hvor man kan søge på den slags.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2