« Fredag | Forside | Birte revisited »

10.08.2009

Penn & Teller i overgearet skeptikerprogram

Faste læsere af denne blog vil vide at jeg er skeptiker når det kommer til overtro, vandrehistorier og kvaksalveri. Jeg mener dog ikke at man skal skyde spurve med kanoner, og det kommer Penn & Teller til i tv-programmet Bullshit, der kunne have været meget bedre end det er.

Bullshit.jpg

Jeg må sige at jeg er skuffet over programmet, som jeg havde ventet mig meget af. Afsnittet om clairvoyance var lige i skabet. Men det var de to andre jeg så ikke.

Læs min anmeldelse af programmerne her.

Bullshit sendes på 3+ - to afsnit hver søndag nat.

Kommentarer

Deres afsnit om genbrug er ret sjovt, synes jeg.

Det ser ud til du er hoppet på i sæson 6. Jeg enig i at nogle afsnit "sparker til dem der ligger ned". Som skeptiker og ivrig lytter af både skeptoid og SGU (skeptics guide to the universe) sætter jeg dog pris på den fandenivoldskhed programmet sætter for dagen. Nogle gange nyder jeg, sammen med Penn & Teller, at råbe IDIOT af skærmen - vel vidende at det ikke på nogen måde bidrager til at anspore kritisk tænkning. Andre gange kan det ærgre mig at niveauet svinger så meget. De første sæsoner virkede mere faktuelt orienterede. Måske har de i takt med stigende seersucces prioriteret underholdningen højere, måske har de svært ved at finde relevante emner. Ikke desto mindre vil jeg anbefale showet til alle der interesserer sig en smule for hvad vi godtager som god argumentation.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2