« Anders Lund Madsens Talkshow | Forside | MyPlace - De bedste billeder af havnen, højen, søen, torvet og træet. »

21.12.2009

Maskekunst

Det er sjældent jeg finder en fælles indgangsvinkel til de to galleriudstillinger, jeg anmelder, når det er min galleriuge på Politiken. Men denne gang er der tilfældigvis to udstillinger der begge handler om masker. Og hvis man så tager i betragtning at Glyptoteket har en stor historisk udstilling om samme emne, tegner der sig næsten en masketrend.

Læs min anmeldelse af udstillingen på Esplanaden her
Læs min anmeldelse af udstillingen hos Mikael Andersen her

(Husk i begge tilfælde at overskrifterne på iByen.dk ikke er mine egne. Og i dette tilfælde skal det også bemærkes at der var tale om én sammenhængende tekst i avisen, der er splittet op i to på hjemmesiden).
-
-

Jakob Hunosøe - Milk Spilled on Table.jpg

Jakob Hunosøe: Mælk spildt på bord (2009)
-
-

Claude_Cahun_Selvportræt_ca.1928.jpg

Claude Cahun: Selvportræt (1928)

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2