« Maskekunst | Forside | Bogradio og Valhalla »

22.12.2009

MyPlace - De bedste billeder af havnen, højen, søen, torvet og træet.

I forbindelse med de fem sjællandske kunstudstillinger, der tematiserer Havnen, højen, søen, torvet og træet, lavede museerne en fotokonkurrence, hvor man kunne sende billeder ind i de fem kategorier. Jeg fik til opgave både at vælge ugens bedste billede og at udvælge de bedste billeder overhovedet i hver af kategorierne.

Efter at jeg havde sagt ja, gik det op for mig at det indebar at kigge flere tusind fotos igennem, hvilket tog en masse tid, men samtidig blev det meget klart hvor mange mennesker der tænker i de samme motiver. Fx i kategorien "Torvet" er der masser af billeder af skulpturen på et torv, men selv om skulpturen måske er sjov, giver det ikke nødvendigvis et for alvor interessant billede. Så selv om overskriften på Politiken.dk siger at jeg er imponeret, er det noget af en tilsnigelse. Jeg er ikke imponeret over den generelle fantasirigdom, men kan godt lide de billeder, der skiller sig ud.

Se vinderbillederne og læs mine kommentarer her. (Ja, opsætningen er meget rodet og uigennemskuelig, men i første del (generelt +ugens billede) har jeg sagt det som står i citationstegn, og i anden del er det hele min tekst - bortset fra det som står med småt lige under billederne, som er fotografens egne ord).
.
.
MyPlace.jpg

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2