« Tindersticks i Vega | Forside | Skolepiger i uniform »

21.03.2010

Hvorfor ser vi mere tv?

Modsat hvad man skulle forvente i lyset af det nye mediebillede, ser vi mere og mere tv. Hvorfor nu det? DR medieforskning angiver tre gode grunde, og jeg supplerer med to yderligere i min Politiken-kommentar om emnet, som ganske vist er et halvt år gammel, men alt hvad der står gælder endnu.

tv-narkoman.jpg

Kort fortalt er grundene som følger: Medieforskernes tre f'er: Fladskærme, flere kanaler, finanskrise - og mine egne tilføjelser: HDD-optagere og hvad man kunne kalde 'ambient tv'.

Læs min kommentar her.

Kommentarer

Jeg beklager, men jeg synes virkelig din wiki er meget svær at læse. Min skærm er meget bred og det er svært at finde næste linjes begyndelse, man bliver faktisk nervøs for ikke at kunne læse det. Ja. Og det betyder for langt de flestes vedkommende, at de lader være. Og det er jo ærgerligt. Jeg er sikker på at du har noget fornuftigt at sige.

Jamen det er jeg da ked af. Du kan fx gøre dit browservindue smallere, så bliver teksten lettere at læse. Det er ikke anderledes end Wikipedia, der trods alt bliver læst af mange, inklusive mig selv.

Desuden kan jeg anbefale det lille plugin "Readability", som med et enkelt klik gør enhver tekst let at læse. Det ligger her.

Skriv en kommentar

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2