« Morten Stræde i Viborg | Forside | Børnereklamer i TV »

12.05.2010

Karaktererne i Krysters kartel

Jeg elsker 'Krysters kartel', der er det morsomste tv siden Drengene fra Angora. Det er ikke mindst mange af personerne, karaktererne, der gør den så god. I min tv-anmeldelse gennemgår jeg nogle af dem. Læs anmeldelsen her.

Krysters 1.jpg

Krysters 2.jpg

De tv-anmeldelser skal være forbistret korte, så jeg nåede jo slet ikke rundt om alle karaktererne. Jeg ville også gerne have nævnt macho-nordjyden Carsten og hans hustru Malene, som man ikke begriber er sammen med ham. Eller Franks hårdtslående thailandske hustru Pong, der kan dansk fodboldhistorie i alle detaljer. Eller stakkels sølle Lasse, der gang på gang tromles af de ulidelige venner. Ja, man kunne blive ved.

De fire skuespillere er alle gode. De har hver især fundet vidt forskellige mennesketyper, som de rammer helt præcist, med enkelte undtagelser, hvor det ikke er helt morsomt. Ud over Johnny & Simone, synes jeg også at økonomen, der rømmer sig og ikke kan gennemføre et interview er umorsom. Det samme gælder lærergruppen, hvor Troels Mallings Stan Laurel-figur og Laura Kvists hosten er mere irriterende end morsomme. Men det er meget få forbiere i en vellykket komediepalet.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Gå til spørgeskema

Powered by Movable Type 3.2