« Kastberg, vi vil have svar! | Forside | Internettets magt »

En trist patienthistorie fra det jyske

Tidslerne er en forening af kræftpatienter der søger de alternative veje. På deres hjemmeside (under bladet/personlige beretninger) kan man læse en patienthistorie fra noget der lyder mistænkeligt meget som Michael kastbergs klinik med titlen "En 'redning' som kostede os dyrt, og som alligevel tog mor fra os". (Sammenlign fx historien med denne beretning som jeg har omtalt før på min blog.)
Her står der blandt andet:
"Desuden lover behandleren, at man kan få både hans og andre helbredtes journaler præsenteret som bevis på, at hans vidunderkur virker. Det er ganske smart at love det - det virker troværdigt, men når man så sidder over for ham og spørger til hans journal, så har han den for det første ikke lige med sig (ærgeligt). For det andet, så virker han meget fornærmet og siger noget i retning af, at man ikke kan berette det, han kan, uden selv at have oplevet det."

Metoden lyder bekendt på en eller anden måde... denne dokumentation der er så speciel at man kun kan se den i Give... og så kan man åbenbart alligevel ikke, når det kommer til stykket... meget mystisk Michael.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2